Menu
in , ,

ETS 2 & ATS 1.44 Güncellemesi için Ayarlanabilir Süspansiyon Yüksekliği Tanıtıldı

ETS 2 & ATS 1.44 Güncellemesi için Ayarlanabilir Süspansiyon Yüksekliği Tanıtıldı

Ayarlanabilir süspansiyon yüksekliği 1.44 güncellemesi ile Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator için geliyor. Oyunlarının her yönünü geliştirmeye çalıştığını ifade eden SCS bu gelişimin sonucunda olası sorunların çözülerek yepyeni gerçekçi özelliklerin önünü açtığını son blog yazısında açıkladı. Artık her iki yapımdaki çekicilerin süspansiyon yükseklikleri ayarlanabilecek. Süspansiyon sistemindeki bu gelişim sayesinde ön veya arka süspansiyonları ayrı olarak indirebileceksiniz. Bazı dorse tiplerini beşinci tekerleğe bağlarken arka süspansiyonu indirdiğiniz için daha gerçekçi yanaşacaksınız.

SCS öte yandan oyunlarındaki model oluşturma sürecinin sürekli olarak geliştiğini günümüzde yüksek ayrıntılı referans materyalleri(fotoğraflar dışında bazı direkt verilen CAD dosyaları) aldığını ve bunlarla birlikte de çekici/şasi/dorse kombinasyonlarının birlikte sorunsuz çalışacağından emin olma ihtiyacının ortaya çıktığını belirtiyor. Burada amaç gerçekçilik olsa da tüm parçalarıyla görüntü olarak herhangi bir sorun olmamasını istiyorlar. Bundan dolayı da aracı stabil ve güvenli tutmak için gerçek hayattaki süspansiyon sistemlerine dayanan bu yeni özelliği getirmeye karar vermişler. Özel bir tuş ataması ile oyuncular yüksekliği ayarlayabilecek ve ETS 2, ATS’deki dorse bağlama ile ilgili tüm sorunları çözecek.

İsteğe bağlı olarak bu özelliği kullanabilirsiniz. Klavye kontrollerinde Ön Süspansiyon İndirme – Yükseltme ve Arka Süspansiyon İndirme – Yükseltme için tuş atamanız gerekiyor.

1.44 güncellemesinin neredeyse tüm yenilikleri blog yazılarında tanıtıldı. Hala bir çıkış tarihi yok. Beta süreci başlamadan önce hala tanıtmak istedikleri birkaç yenilik daha olabilir. Ancak yine de umarız Nisan ayında yeni özellikleri test edebiliriz.

 

Ve yeni ayarlanabilir süspansiyon yüksekliği



ETS 2 ve ATS için Havalı Süspansiyon Körük Sistemi Geliyor!


ETS 2 ve ATS forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version