Menu
in , ,

ETS 2 – 1.48 güncellemesi ile Alman şehri Rostock yenileniyor

ETS 21.48 güncellemesinde Almanya şehirleri yenileme çalışmaları ikinci aşama ile devam ediyor. Rostock bu aşamanın bir parçası olarak tanıtıldı. Daha önceki yenilenen şehirlerde olduğu gibi sıfırdan inşa edildi. Rostock çevresindeki E55 ve E22 yolları yenilendi. E55’ten şehre giriş yapıldığında Rostock’un lojistik alanından geçilecek ve bu bölümde bir garaj, servis istasyonu ve Renault Trucks bayisi ile süpermarket deposu bulunacak.

Lojistik bölgesinden ayrıldığımızda ise Rostock şehrinin tarihi kısmına yaklaşacağız. Burada St. Peter, St. Nicholas ve St. Mary kiliselerinin muhteşem manzarasıyla karşılaşacağız. Şehrin tarihi bölümünün karşısında ise yeni bir marina deposu ile yeni bir liman bölgesi bulunuyor. Bu liman eşsiz mimariye sahip evler, Mönchentor kapısı, buz kırıcı gemi Stephan Jantzen, Circus Fantasia gibi ilginç noktalar içermektedir.

Rostock, Baltık Denizi’nin kıyısı ile Varnava Nehri’nin ağzında bulunuyor. Varnava nehri şehrin kuzeyinde denize dökülüyor ve bu noktada Rostock Limanı yer alıyor. Liman için özel olarak tasarlanmış rüzgar türbini fabrikası da yerleştirilmiş. Oyuncular Rostock Limanı üzerinden Gedser ve Trelleborg’a feribotlarla seyahat edebiliyorlar. Feribotun olduğu bölgede yeni bir demiryolu terminali de bulunuyor.

1.48 güncellemesinde Rostock dışında kuzeyde bulunan diğer şehirler de yenilenecek gibi görünüyor. Bunun dışında İsviçre de tamamen yenilenmiş olarak çıkacak. Güncellemelerin açık beta sürecinin bu yaz başında başlaması mümkün.

Ama tüm bunlardan önce SCS Software bu akşam özel bir yayınla Yeni MAN TGX çekicisini çıkarmaya hazırlanıyor.

 

Euro Truck Simulator 2 forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

 

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version