Menu
in , , ,

Dünya’da bir ilk! Traktörsüz Çalışan Balya Makinesi VERMEER, FS 22 için duyuruldu

Balya makinesinin mucitlerinden Vermeer Pack, Farming Simulator 22 için duyuruldu

ABD’li Vermeer markası da FarmCon 22‘de yapılan duyuru ile Farming Simulator 22 platformuna katılıyor. Velmeer ZR5-1200 bir balya makinesi ve kendi kendine çalışıyor. Traktöre ihtiyacınız olmadan kullanabiliyorsunuz. Vermeer DLC‘si 23 Ağustos 2022‘de yayınlanacak. İlaçlama makineleri gibi çiftliğiniz büyüdüğünde tercih edebileceğiniz büyük bir balya makinesi aracı olmuş.

Balya makinesinin mucitlerinden Farming Simulator 22 için bir dizi güçlü ve yenilikçi makine geliyor. Dünyanın ilk kendi kendine çalışan balya makinesini içeren Vermeer paketi ile Kuzey Amerika’nın uluslararası üreticisi, beş verimli ve benzersiz makine sunuyor.

Vermeer’in türünün ilk örneği ZR5-1200 kendiliğinden çalışan balya makinesi ile traktöre ihtiyaç kalmadan rahatça hareket ederek hızla balya üretebileceksin. Sıfır dönüş kabiliyeti ve yüksek taşıma hızı ile tarlalarda ve tarlalar arasında geçiş yaparken zaman kazandırıyor.

Çim alanda çalışmayı daha verimli hale getirmek üzere sağlam makine seçeneklerine ek olarak Vermeer paketinde römorklu çim biçme makinesi, çift tırmık ve ağır işe uygun balya makinesi ve balya işleme makinesi yer alıyor.

Steam

 

Tanıtım videosu

 

 

 

Ekran Görüntüleri

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version