Menu
in , ,

Derail Valley’nin Geliştiricisinden Yol Haritası ve Geleceğine Dair Açıklamalar

Derail Valley’nin Geliştiricisinden Projenin Geleceği ve Yol Haritası Açıklaması

Açık dünya tren simülasyonu olarak tanıttığımız Derail Valley için geliştirici stüdyosundan ilk iki ayın raporu ve projenin geleceğine dair açıklamalar yapıldı. Sırbistan’ın Belgrad şehrinde kurulmuş olan Altfuture stüdyosu oyunun çıkışından bu yana her 2.5 günde bir güncelleme yayınlamış. Derail Valley için toplamda 13 güncelleme sunulmuş. Sanal gerçeklik odaklı yayınlansa da var olan ilgi nedeniyle nonVR sürümü de epey yol aldı.

Bu güncellemelerle yukarıdaki iyileştirmeler yapıldı. Optimizasyonlar, lokomotif simülasyonunun geliştirilmesi, NonVR sürümü için arayüz vb. yenilikler, birçok oyun düzeltmesi ile birlikte oyun kaydetme sisteminde yenilikler oldu.

Altfuture stüdyosu 5 kişilik küçük bir takımmış. Geçen yıl Sırbistan İnovasyon Fonu bu projeye yatırım yapmış. Böylece proje hayata geçirilmiş. Ocak ayında bu destek son bulmuş. Bu nedenle artık bağımsız olarak yollarına devam ediyorlar. Oyundan kazanacakları gelirler de gelişimi için oldukça önemli.

Derail Valley Yol Haritası

Eğer firma aşağıda hedefleri satış rakamına ulaştığında listelenen özellikler eklenecek. Tehlikeli yük işleri, shunter remote controller, early railbus access özelliklerinin 1 Mart tarihinde gelmesi bekleniyor. Ardından 20 bin satışa rakamına ulaşılırsa Caboose lokomotifi, 25 binde dizel lokomotif, 30 binlik satışta tren modlama desteği beta olarak sunulacak, 35 binde ise çok istenen 2 kişilik co-op multiplayer özelliği getirilecek, 40 binde gece-gündüz döngüsü, 45 binde yeni bir oyun haritası, 50 binde oyun haritası modlama desteği eklenecek. Multiplayer gibi özellikler satış rakamına bağlı olmamalı çünkü bu tarz bir oyunda 2 kişi oynamak çok harika olur. Eğer şimdi olsaydı satışlar daha hızlı artmış olabilirdi. Yine de Derail Valley’in yol haritası umut vadediyor. Şu an oyun 16.6k kopya satmış. Erken erişim sürecinin ilerleyen aşamalarında oyunun fiyatı da artacakmış. Şimdi 32 TL’ye satın alabiliyorsunuz.

 

 

 
Steam’de 32 TL’ye satılıyor.
 

 

İlk izlenim videomuzu aşağıdan izleyebilirsiniz. İkinci bölümü çekmek için sabırsızlanıyoruz.

 

Derail Valley oyuncularını bekliyoruz. https://park.simulasyonturk.com/t/derail-valley-ana-konu/4516/

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version