Menu
in , ,

Cities Skylines 2 duyuruldu!

Şehir inşa simülasyonu Cities Skylines 2 duyuruldu. Paradox Announcement Show sırasında herkesin merakla beklediği devam oyunu ortaya çıktı. Colossal Order‘ın geliştirdiği Cities Skylines 2 daha derin bir simülasyon ve canlı bir ekonomi ile geliyor. Yeni oyun 2023 yılı içerisinde çıkacak. Oyun içi görüntüleri henüz gösterilmeyen CS2’nin CGI tanıtım videosunda pek çok detay bulunuyor. Türkçe dil desteği ise maalesef şu an bulunmuyor.

Cities Skylines 2, 2023 yılı içerisinde PC(Steam, Game Pass) ile PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için yayınlanacak. Bu Cuma günü ise Cities: Skylines’ın 8. yaşı kutlanacak.

Günceleme ve Düzeltme:

İlk oyunda kullanılan oyun motoru Unity3D hala kullanılıyor. CGI Trailer muhtemelen Unreal Engine üzerinde hazırlandı ve oradaki hazır 3D modeller kullanıldı. Dinamik mevsimler olacak. İki yıl önce yeni oyununun Pre-Alpha test sürümünü çeşitli YouTube yayıncıları test etmiş. Gelişmiş modlama özellikleri olacak.

Hayal edebilirsen inşa da edebilirsin!

Kısıtlama olmadan kendi şehrini kur ve yönet. Derin simülasyon ve canlı bir ekonomi sunan Cities: Skylines II karar verme becerilerine meydan okuyacak ve hayallerindeki şehri kurmana yardımcı olacak. Yepyeni ve destansı bir çapta, şimdiye kadarki en gerçekçi şehir kurma oyununa hazır ol.

Burada şehrin gelişecek ve kararlarına göre şekillenecek. Hem zorlayıcı hem de memnun edici, sürekli değişen dinamik bir dünya. Şehrini işletmelerin, vatandaşların ve turistlerin dikkatini çekecek gelişen bir metropole dönüştürmek için yaratıcılığını ve stratejik planlama becerilerini kullan. Yerleşime ayrılmış mahallelerden capcanlı şehir merkezlerine, seçeneklerin sonsuz. Bir şehir yönetmenin zorluklarıyla uğraş ve vatandaşlarının ihtiyaç ve isteklerinden daima haberdar ol.

Şehrinin zamanla büyümesini ve gelişmesini izle. Detaylı oldukları kadar göz alıcı da olan grafiklerle Cities: Skylines II şehrini canlandıracak.

Tanıtım videosu


Steam’de istek listenize ekleyebilirsiniz.


Cities: Skylines 2 ana konusu için buraya tıklayın.

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version