Menu
in ,

Bus Simulator 16 için MAN Lion’s City CNG Serisi Otobüsler Geliyor!

Bus Simulator 16 için MAN Lion’s City CNG Serisi Otobüsler Geliyor!

Oyun sonlanıyor. Gold sürümü duyuruldu. Biraz da sitem ekledik.

Şehir içi otobüs simülasyonu Bus Simulator 16 çıkalı 1 yılı geçti. Optimizasyon sıkıntıları son güncellemelerle giderilip en son Mercedes-Benz Citaro otobüslerinin bulunduğu bir DLC çıkmıştı. Şimdi ise 3. ve son paket duyuruldu. Artık oyun tamamlanıyor ve destek kesiliyor. MAN Lion’s City CNG serisi otobüslerin ekleneceği 3. DLC çok yakında çıkacak ve bu paketle oyununun Gold sürümü satışa sunulacak. 24 Mayıs’ta Gold Edition ile birlikte çıkışı bekleniyor.

Şimdi DLC’yi boşverelim zaten hepimiz bunu yapacağız açık konuşalım oyun çıktığında ilk videoda bile kızgındık her neyse o meseleler farklı oyundan beklentileri farklı ama şimdi berbat fiziklere sahip bu oyunun DLC’lerinden ne kadar para kazanılacak? Peki bu zamanı oyunun fiziklerine harcasalar insanlar beğenip satın almaz mıydı? Alırdı daha çok kazanırlardı.

Stillalive stüdyosunun bu oyunla sicili gözümüzde bazı açılardan pek iyi yer etmedi. Astragon şu an anlaştığı stüdyolarla Unreal Engine 4 üzerinde yepyeni oyunlar yaptırıyor ve o oyunlar gerçekten iyi olacak. Tabii klasik Alman oyunlarında olan eksikler, hatalar olur mu derseniz çıktığında göreceğiz. Elbette şu an bir otobüs simülasyonu projesi ellerinde vardır ve çalışmalarına başlamışlardır. Yaz aylarında girdiğimizde bilgileri gelmeye başlar. Unreal’da Fernbus’a sıkı rakip olacak bir oyun gelir mi dersiniz? 😀

Sadece model adı değişiyor. Otobüs zaten var. Değişim hissetmeyeceksiniz. 😀

Bus Simulator 16 Gold Edition PC ve Mac OS 24 Mayıs’ta şu fiyatlardan satılmaya başlanacak;24.99 EURO / 24.99 USD / 19.99 GBP (RRP)

MAN Lion’s City CNG DLC ise bu fiyatlardan satılacak > 4.99 EURO /4.99 USD / 3.99 GBP (RRP).

 

SimülasyonTÜRKBus Simulator 16

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version