Menu
in , ,

BeamNG.drive PBR materyaller önizleme videosu ve yeni ekran görüntüleri

BeamNG.drive‘ın 0.23 sürümü ile gelecek olan PBR materyaller ve iyileştirilmiş grafikler ilk duyurunun ardında büyük bir ilgi gördü. PBR önizlemesi için yeni bir video paylaşılırken çeşitli araçlar için de ekran görüntüleri yayınlandı.

Miramar aracının yeni hali harika duruyor. Ayrıca T65 model çekici kamyonun da PBR ve yeni grafik teknikleri sayesinde nasıl görüneceği de netleşmiş oldu.

Videoda ise Ibishu Covet aracını yakından izleme şansımız oluyor.Güncellemenin yakında çıkması bekleniyor ve yaza simülasyonun güncellenmiş grafikleri merhaba diyeceğiz!


BeamNG.drive için 0.23 güncellemesi ile PBR materyal desteği ve grafik güncellemesi getirilecek. Araç modellerindeki kaplamalar ve renkler artık daya iyi görünecek. Bu güncelleme ile birlikte parlamalar ve krom parçaların görüntüsü gerçekçi olacak. Daha önce de ışıklandırma dahil pek çok güncelleme almıştı ancak araçlar hala istendiği gibi görünmüyordu.

PBR  yani Physically based rendering sistemi sayesinde gerçekçi materyallar ve araç boyalarında metalik renkler dahil çok daha iyi ve doğru görünmesi sağlanıyor. New ambient diffuse lighting adı verilen teknoloji yenileniyor ve gölgeli alanlardaki detaylar iyileştiriliyor. Yeni Direct Specular Lighting ise yeni Ultra grafik ayarlarında kullanılabilir olacak.

BeamNG.drive için PBR materyaller ve grafik güncellemesi geliyor

 

BeamNG.drive ana konusu için buraya tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version