Menu
in , ,

ATS Oklahoma DLC – Yeni Endüstriler

ATS Oklahoma DLC – Yeni Endüstriler

Oklahoma eyaleti ile yepyeni endüstriler American Truck Simulator‘a katılıyor. SCS Software ekibi yeni tasarlanan endüstri bina modellerini son paylaştıkları blog yazısında tanıttı. Fabrikalar, üretim tesisleri, limanlar ve dahası….

Lastik Fabrikası

Oklahoma’da dünyadaki en ünlü lastik üreticilerinden ikisinin fabrikası yer alıyor. Lawton(GoodYear) ve Ardmore(Michelin) şehirlerinde lastik üretim fabrikaları tam kapasitede her iki fabrika günde 108 bin adede kadar lastik üretebiliyor.

Doğal Gaz ve Kimyasal Dağıtım Rafinerileri
Ülkedeki en önemli ve en çok petrol ile doğal gaz üreten tesisler yine Oklahoma’da bulunuyor.  ATS’de Oklahoma’daki bu tesislerden tanker dorselerinizle iş alabileceksiniz.
Otobüs Fabrikası
Oklahoma aynı zamanda dünyanın okul otobüsü üretim merkezidir. Tulsa şehrinde her yıl 11 bin adede kadar ikonik sarı Amerikan okul otobüsleri inşa ediliyor. SCS ekibi fabrikanın içini de modelleyerek daha fazla ayrıntı eklemiş. Motor parçalarından boyamaya kadar pek çok montaj hattını görebileceğiz.
Belediye Depoları
Kamu ve Acil durum araçları ile yolları güvende ve bakımlı tutmak için belediye depoları bulunuyor. Halk otobüslerinden ambulanslara kadar birçok aracın kendi depoları, garajları var. Buralarda araçlar hizmete hazır bir şekilde depolanıp beklerken tamir atölyelerinde bakımları yapılıyor. ATS’de bu gibi noktalara çeşitli parçalar ve araçlar taşıyabileceğiz.
Elektrikli Ev Aletleri Fabrikası
Klimalardan trafolara kadar her şey bu fabrikada üretilir ve Oklahoma’daki kamyoncular tarafından taşınır.
Nehir Limanı (Arkansas Nehri)
Tulsa’daki Arkansas nehri boyunca yer alan gerçek bir limana dayalı olarak geliştirilen bu merkezde tekneyle taşınabilen tüm ithalat, ihracat işleri için önemli bir aktarma noktası olarak hizmet görüyor. Tahıl, kuru yük, dökme yük ve sıvı yüklere hizmet veriyor. Mavnalar, demiryolu ve kamyonlarla her yıl 2.2 milyon tondan fazla kargo gönderilip alınıyor.
Mobilya Fabrikası
Masalardan yatak karyolalarına kadar bu mağazalarda birçok üretilmiş mobilya bulunmaktadır. ATS’de bulunan birçok ağaç işleme endüstrisinin devamı olarak kendini tamamlıyor.
Tulsa Airport
Tulsa havalimanı önemli bir yolcu ve kargo amaçlı hub olarak hizmet veriyor. Hem diğer eyaletlere hem de dünyanın birçok noktasına buradaki endüstrilerde üretilen kargolar sevk ediliyor. Kamyoncular da havalimanı ile iş yapabilecek.

Video

https://twitter.com/SCSsoftware/status/1616466079034871815

Steam

 

 

 

American Truck Simulator forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version