Menu
in , ,

American Truck Simulator – 1.45 güncellemesi ile Wyoming DLC için yeni yollar ve bir kasaba eklendi!

American Truck Simulator – 1.45 güncellemesi ile Wyoming için yeni yollar ve bir kasaba eklendi!

American Truck Simulator için 1.45 güncellemesi ile Wyoming DLC’si için küçük bir kasaba ve U.S Route 14 yolu ekleniyor. Yellowstone Milli Parkı içerisine bu yol sayesinde girebiliyorsunuz. SCS Software çok yakında Montana eyaletini yayınlayacak. Bu güncelleme de bağlantıları yollarını sağlıyor.

Wyoming’in Montana sınırında yer alan Cody isimli küçük kasaba 1896 yılında efsanevi Albay William F. “Buffalo Bill” tarafından kurulmuş. Eski batı kasabası ve vahşi batı atmosferine sahip olan kasabaya birçok yerden ziyaretçi geliyor. Aynı zamanda Cody kasabası kendini “Dünyanın Rodeo Başkenti” olarak ilan etmiş ve Buffalo Bills ziyaretçi merkezi, Rodeo Stadyumu gibi ilgiç noktaları barındırıyor. Montana eyaletine geçerken Cody kasabasında bir çekici servisi olacak ve Atık Transfer İstasyonu’ndan iş bulabileceksiniz. Cody aynı zamanda YellowStone Milli Parkı’na açılan bir kapı oalrak da biliniyor. Ülkenin bu ilk milli parkına doğu girişinden 52 mil uzaklıkta bulunuyor.

US-14 

Yukarıdaki Cody kasabasını geçtikten sonra Yellowstone Milli Parkı’nın doğu girişinden U.S Route 14’e giriliyor. 1926’da inşa edilen ilk orijinal Amerika Birleşik Devletleri otoyollarından biridir.  Buralardan geçerken Buffalo Bill Rezervuarı ve Barajı, Phashka Tepee ve her yıl milyonlarca ziyaretçisi olan muhteşem manzaraların bulunduğu Yellowstone Milli Parkı’nı US-14 yolunu kullanırken görebileceksiniz. Yellowstone Gölü’nden sıcak lav gölleri ve gayzerlere kadar birçok güzel yeri keşfedebileceksiniz.

Montana DLC’si için yakında çıkış tarihi açıklanabilir. Genelde bu tür güncellemeler bir sonraki eyalete hazırlık ve sınırındaki eyaletin uyumluluk güncellemesi oluyor. Ancak 1.45 içerisinde başka hiçbir şey yok. Bu da sadece uyumluluk güncellemesi olacak demek oluyor. Bundan sonraki güncelleme sürümü ile ETS 2 ve ATS için eş zamanlı olarak yeni özellikler gelebilir. Şimdilik Montana’ya hazırlık!

Son zamlardan sonra Montana DLC’sinin de 89 TL’den satışa çıkması bekleniyor. Wyoming gibi küçük bir eyalet bile şu an bu fiyattan satılıyorken durum Türk oyuncuları için iyiye gitmiyor.




American Truck Simulator forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version