Menu
in , ,

Alaskan Truck Simulator – Gamescom oynanış videosu, çıkış tarihi ve diğer gelişmeler..

Uzun süredir beklenen Alaskan Truck Simulator için Gamescom oynanış tanıtım videosu paylaşıldı. Road Studio tarafından geliştirilmeye başlanan oyun PC için 2022 ilk çeyrekte çıkacak. PlayStation, Xbox konsollarına ise 2022 yılı sonuna kadar yayınlanması planlanıyor. Hem sürüş simülasyonu ve hem de hayatta kalma mekaniklerine sahip olan Alaskan Truck Simulator’da gerçek Alaska’dan esinlenen dinamik, interaktif bir dünya bulunuyor. Açık dünya oynanışı ve serbest araç mekanikleri ile tüm mevsimleri gündüz/gece döngüsünde yaşatabiliyor. Türkçe dil desteğiyle çıkacak. Movie Games ve PlayWay tarafından yayımlanıyor. Daha önce 2018 yılında oyunu tanıyıp uzun süre takip ettikten sonra ilk geliştiricisi olan Westend Studio oyunu bırakmıştı. American Motorcycle Simulator gibi yapımları da geliştiren Road Studio ekibine devredildi. Videoyu izlediğinizde diğer Playway, Movie Games yapımı oyunlarda olduğu gibi çeşitli bir sürü özellik bulunuyor.

Road Studio’da 40 kişi çalışıyor. PlayWay ise Daimler Grubu ile anlaştığını borsaya bildirdiği yazılarda ortaya çıkarmıştık. Freightliner Cascadia, FLD 120, 114S ve Western Star 49X çekicilerinin çıkıştan sonra bir DLC ile Alaskan Truck Simulator için yayınlanması bekleniyor. Mevcut çekiciler lisanssız ve model olarak aynı ölçülerde değil. Bu da gerçekten sırıtıyor ancak lisanslı çekicilerin gelmesi ve oyunun geliştirilmeye devam etmesi topluluğun istediği iyi veya kötü alternatif kamyon simülasyonunu ortaya çıkarabilir.

Alaskan Truck Simulator’da kamyonculuk, açık dünya, hayatta kalma, çekicinin arızalanması ve araç içerisinde yaşam, Alaska’nın vahşi doğası gibi yanlarıyla oyuncuların sevecekleri özellikler geliştirilmiş.

 

Steam

Road Studio yatırımcı buluşması videosunda çeşitli oyun içi görüntüler bulabilirsiniz.

Alaskan Truck Simulator ana konusu için buraya tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version