in

2016 Steam Yaz İndirimleri Başladı!

2016 Steam Yaz İndirimleri Başladı!
Nerede o eski indirimler….

 

 

Herkesin beklediği “o indirimler” başladı. 23 Haziran akşamı saat 20.00’de başlayan Steam yaz indirimleri 4 Temmuz‘da sona erecek. Tam 12688 oyun indirimde tabii aralarında yapılan indirimden memnun olmadıklarımız da var. Simülasyondan FPS’ye her kategoride her türde oyunu çok daha ucuza satın alabilirsiniz. Abartıp cüzdanı boşaltmaya gerek yok aldığımız oyunların çoğunu oynayıp bitirmediğimiz bir gerçek. Bu nedenle önem sırasına göre satın almanızı tavsiye ederiz.

SummerSale_Day1_2016

12 Comments

Leave a Reply
  1. ETS2 satın aldım multiplayer oynamak için steam hesabıma bağlantı yapıyorum ets2 sitesinde ” Hesabınızda Euro Truck Simulator 2 veya American Truck Simulator bulamadık, lütfen hesabınızın genel olarak ayarlandığından ve en az 2 saat oynadığınızdan emin olun ” diye bir hata alıyorum 2 saat oynadım ve profilimi herkese açtım yardın edin lütfen.

  2. Hasan abi bize almamızı tavsiye edeceğin oyunları paylaşirmisin ve sende olan ve en çok sevdiklerini de paylasirsan sevinirim

  3. Hasan abi Omsi 2 Steam Edition indirime girer mi? Şu anlık girmemiş ama daha önceden girdi mi bir bilginiz var mı? Girerse ne kadar olur? Teşekkürler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türk Oyunu ZULA – Kastamonu Metrosu! [Video]

2016 Steam Yaz İndirimleri Tavsiye Simülasyon Oyunları [Video Liste]