in , ,

Euro Truck Simulator 2 Vive La France DLC’si – La Rochelle’den Ekran Görüntüleri

Euro Truck Simulator 2 Vive La France DLC’si – La Rochelle’den Ekran Görüntüleri

SCS Software Fransa Harita DLC’sine ilişkin yeni bir blog yazısı yayınladı. Yeni DLC’ye ait dört adet fotoğrafa da bu yazıda yer verdi.

“Vive La France DLC’si ile ETS 2’nin kalite ve gerçekçilik çıtasını bir kez daha yükseltmeye çalışıyoruz. Sizin de farkettiğiniz gibi, kasabaların ve şehirlerin kalitesi Going East ve İskandinavya DLC’si ile adım adım arttı. Going East, kasabalarda direksiyon sallama imkanını size ilk kez verdi; fakat bu kasabalar olsa bile oralardan iş alma imkanınız yoktu. İskandinavya DLC’si ile şehirlerin çeşitliliği yolunda önemli adımlar atıldı. Ama bu iki DLC de bizim bu konudaki son sözlerimiz değil!

Mesela, La Rochelle’yi tanıtmak bizim için bir zevk; doğal güzelliklere sahip ve Fransa’nın şehir ve kırsal tadını alma şansı sağlayan yeni şehirlerden biri. Artık sanayi bölgelerine girmek için farklı yollar kullanılmayacak, sanayi bölgeleri şehre tam olarak entegre edilmiş olacak.

Bu DLC ile önemli Fransız şehirlerini keşfedebileceksiniz. Antik mimariye sahip evlerin arasındaki dar sokaklar, karmaşık yollar, modern kompleksler ve müstakil evler bir arada. Vive la France (Çok yaşa Fransa)!”

La Rochelle, Fransa’nın batısında, Bordeaux yakınlarında, Atlas okyanusuna kıyısı olan bir kent. SCS Software, yaptıkları her yeni projede kendilerini geliştirdiklerini, bu DLC’nin de diğerlerinden daha iyi olacağını ifade ediyor. La Rochelle şehrinin de bu yeniliklerin bir yansıması olduğunu söylüyorlar.

Fransa DLC’sinin çıkış tarihine dair henüz kesin bir bilgi yoktur. Ancak yakında geleceği belli, yakında videoların da gelmesi dileğiyle…

 

SimülasyonTÜRKEuro Truck Simulator 2

6 Comments

Leave a Reply
    • Şu anda mümkün değil, tüm Avrupa’yı yapmak istiyorlar fakat bunun kaç yıl alacağını tahmin edebiliyorsunuzdur.

  1. abim bişey sorcam hani bu iskandinavya dlc si ile scanıa ve volvo fabrikalarını yaptılarya france dlc si ilede renault fabrikaları gelirmi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Written by Uşaklı™

SimülasyonTÜRK, Uşaklı™

Adil Kullanım Kotası Kalkıyor mu ?

Transport Fever Gamescom Tanıtım Videosu!